Over ons

Farla Medical

FARLA MEDICAL BVBA werd reeds in 1991 opgericht.  Sindsdien werkt ons gemotiveerd team om u de beste en nieuwste medische artikelen te kunnen aanbieden. Ons gamma combineert kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak aan zeer scherpe prijzen.
FARLA MEDICAL levert u al het medisch materiaal dat u nodig hebt in uw praktijk, verzorgingscentra en ziekenhuizen alsook voor de thuiszorg.
Farla Medical is niet alleen fabrikant van medisch materiaal, maar eveneens groothandelaar van een uitgebreid assortiment.

FARLA MEDICAL streeft er ook naar om steeds in persoonlijk contact te staan met haar klanten en om aldus maximaal op uw verlangens en eisen te kunnen inspelen, daardoor kunnen wij een uitstekende kwalitatieve service garanderen.

 1. Onze specialiteit

  Naast het groot gamma medisch meubilair, medische toestellen, verbandmateriaal, labo materiaal, hygiënische benodigdheden, … biedt Farla Medical een uitgebreid assortiment aan van steriele instrumenten en sets in metaal en kunststof.
  De grote voordelen van het gebruik van medische wegwerpmaterialen in de klinische behandeling wordt steeds meer erkend, als belangrijk wapen in de strijd tegen infecties

 2. Onze voordelen:

  • ✔ Alle medische benodigdheden onder 1 dak
  • ✔ Persoonlijk advies via e-mail of telefoon
  • ✔ 24/24 online bestellen 
  • ✔ Beveiligde betaling
  • ✔ Discrete verpakking
  • ✔ Snelle levering
  • ✔ Gratis levering vanaf € 95.00

 3. Ontdek onze nieuwe website

  Bestel wanneer het u past, gemakkelijk en 24/24.
  Met onze nieuwe, goed gestructureerde website vindt u het gewenst artikel gemakkelijk terug. Mist u nog een artikel ? Hebt u toch nog vragen? Geen probleem, vul even het contactformulier in.

Verlies geen tijd meer! Ontdek nu onze website en plaats uw bestelling.